SUV Proton Boyue [Preview] Lebih canggih, Lebih Mengancam

Author channel Abang Viral   10 мес. назад
29,325 views

39 Like   20 Dislike

Geely Boyue Quick Review (New Proton SUV)

Reuploaded after some figures and facts were changed, thanks viewer Onederman 1997 for pointing it out

Insiden Equine Park, Kenapa Toyota Hilux Dipersalahkan?

Insiden pelanggaran di salah satu restoran di Equine Park, Seri Kembangan menggembarkan kita baru-baru ini. Susulan pelanggaran itu, seorang wanita disahkan maut dan empat lagi cedera. Buat semua mangsa terlibat, salam takziah kami ucapkan. Persoalannya, kenapa Hilux dipersalahkan? Apa salah Hilux? Jangan lupa layari sekali;  LAMAN WEB : https://pandulaju.com.my YOUTUBE : https://youtube.com/pandulaju FACEBOOK : https://www.facebook.com/pandulaju.com.my INSTAGRAM : https://instagram.com/pandulaju

#KLIMS2018: Perang SUV Proton vs Perodua , yang mana akan menang di pasaran?

KL International Motor Show 2018 akan menyaksikan dua gergasi automotif Malaysia memasuki gelanggang SUV. Walaupun kedua dua model mereka akan bertarung dalam segmen yang berbeza, kemasukan dua jenama besar Proton dan Perodua ke arena SUV boleh mengubah lanskap automotif negara. Segmen SUV Malaysia memegang lebih kurang 15 peratus pasaran, walaupun ini boleh dikatakan satu angka yang agak baik tetapi ianya jauh dibelakang dominasi SUV di peringkat global, dimana kenderaan gaya hidup aktif ini mendahului segmen lain dengan lebih 30 peratus pasaran. Kemasukan dua model baru ini dijangka boleh menjadi pemangkin menggandakan angka jualan SUV di Malaysia, yang kini berada di sekitar 60 hingga 65 ribu unit setahun. #ProtonX70 #IlumiNation #Perodua

KECOH!!! Tajuddin Pasir Salak Mengamuk Kena Hentam Dengan MP PH ''Ada Orang Lupa Makan Ubat!''

KECOH!!! Tajuddin Pasir Salak Mengamuk Kena Hentam Dengan MP PH ''Ada Orang Lupa Makan Ubat!''

YB BN Dakwa Rafizi Ramli Temberang, Ini Respon Azmin Ali

Follow us : http://www.facebook.com/Abangviralofficial

Please Like, Subscribe & Share

-------------------------------------------------------------------------------

Hari ini, beberapa gambar yang dikatakan sebagai Proton Geely Boyue SUV; SUV pertama dari Proton, tersebar di internet.

Rasanya, sebelum ini pun banyak gambar-gambar yang dikatakan SUV terbabit sudah tersebar, namun bagaimana pula dengan bahagian dalam kereta terbabit.

Kita bernasib baik kerana satu video yang dimuat naik di Youtube memaparkan betapa mengancamnya bahagian dalam SUV tersebut. Video tersebut dimuat naik oleh satu akaun yang bernama meninobytes entertainment.

Pandangan dari sudut penumpang belakang memperlihatkan kenderaan itu dilengkapi dengan pendingin hawa di tengah. Tempat duduk pula disaluti dengan getah ataupun kulit yang berwarna emas.

Video itu juga memperlihatkan bahagian bonet itu yang kelihatan agak luas sehingga boleh menempatkan dua atau tiga baris beg. Wow.

Selain itu video terbabit juga sempat merakam bahagian depan kereta itu. Adakah ia bakal didatangkan dengan meter elektronik?

Pada minit ke 1.25, dapat kelihatan seorang lelaki yang memakai baju Proton menyebut 'Proton Boleh' meningkatkan lagi keyakinan bahawa fotaj itu benar-benar memaparkan SUV proton itu.

Comments for video:

Similar video